Zowel spiermassa opbouwen als vetmassa verliezen. Dankzij ons wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma is dat mogelijk. Dat houdt Cardioboksen in Sliedrecht bij Sportcentrum Alblasserwaard en Rebellion Dordrecht.

Vaak zie je nog dat cardioboksen met een partner moet. Dat moet omdat de stoten dan worden opgevangen door de partner. Het opvangen wordt dan gedaan met pads. Padstraining is eigenlijk  iets voor gevorderden. Dit komt doordat je veel ervaring moet hebben en optimaal op elkaar ingetraind moet zijn. Die ervaring kan je niet opdoen in 3 weken. Cardioboksen in Sliedrecht bij Sportcentrum Alblasserwaard is dan ook niet op pads, maar op boxing bags. Ook cardioboksen bij Rebellion Dordrecht is op boxing bags. Door de boxing bags ben je niet meer afhankelijk van een partner. Daarnaast is de kans op blessures minimaal dankzij de boxing bags.

cardioboxing sliedrecht dordrecht

Wat is cardioboksen in Sliedrecht bij Sportcentrum Alblasserwaard?

Bij cardioboksen worden bokscombinaties gecombineerd met verschillende elementen van sport. Bijvoorbeeld krachttraing, wat ideaal is om spiermassa op te bouwen. Het vetmassa wordt dankzij de combinatie ook gereduceerd. Spiermassa opbouwen en vetverliezen is alleen mogelijk wanneer het programma goed is opgesteld. Dankzij onze science supervisor weten wij altijd zeker dat het programma goed is opgesteld.

Is cardioboksen bij Sportcentrum Alblasserwaard geschikt voor mij

cardioboksen in zowel Sliedrecht als Dordrecht is geschikt voor iedereen. Onze cardioboksen lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens de lessen nemen we de benodigde techniek door. Hierdoor zal je iedere training progressie boeken. Interesse gekregen in cardioboksen te Sliedrecht? Vraag direct een proefles aan!

Benodigdheden cardioboksen

Natuurlijk heb je bokshandschoenen nodig. Verder raden wij ook bandages aan. Dit om je polsen extra te ondersteunen. Sportkleding en stevige sportschoenen zijn natuurlijk ook nodig. Verder is het meenemen van een handdoek verplicht. Mocht na het lezen van deze blog een proefles willen volgen? Kom dan gerust een keer meedoen. Neem ook gerust een sportmaatje mee.