Welke groepslessen vervallen?

De onderstaande lessen bij onze locatie in Sliedrecht vervallen. De overige lessen bij Sportcentrum Alblasserwaard en Rebellion Dordrecht gaan door.

De technisch bokslessen komen te vervallen: zaterdag 11.00 -12.00 , maandag 19.30-20.30 en woensdag 19.30-20.30
De kickbokslessen komen te vervallen: maandag 20.30-21.30 , donderdag 20.30-21.30

Wij hebben ons ook laten adviseren door de Nederlandse boksbond en NOC*NSF. Het advies van de Nederlandse boksbond en NOC*NSF is om alle contact sporten af te lasten. Op basis daarvan hebben wij besloten om t/m 31 maart de lessen technisch boksen op zaterdag 11-12, maandag 19.30-20.30 en woensdag 19.30-20.30 af te lasten. Het is voor ons erg moeilijk geweest om deze beslissing te nemen, maar als vertegenwoordiger van de Nederlandse boksbond en NOC*NSF willen wij ten allen tijden zorg dragen voor de veiligheid en gezondheid van onze atleten. Wij hopen zo snel mogelijk alle trainingen en programma’s te kunnen hervatten.

Kan ik tijdens het sporten extra maatregelen nemen?

Niet alleen tijdens het sporten is het goed om hygiënisch bewust te zijn. Het regelmatig wassen van jouw handen en het gebruik van hygiëne doekjes na gebruik van fitnessapparatuur is zeker, juist nu, aan te raden.

Hoe gaan Sportcentrum Alblasserwaard en Rebellion met het coronavirus om?

Bij ons staat hygiëne hoog in het vaandel. Zoals gebruikelijk hebben wij dan ook een strikte opvolging van onze huisregels en zijn extra maatregelen genomen. We vragen iedereen, zowel onze collega’s op de clubs als onze leden, om extra aandacht te besteden aan de hygiëne in onze clubs. Als er vanuit de overheid aanvullende richtlijnen komen inzake het coronavirus die van toepassing zijn op ons, dan zullen wij die opvolgen.

Welke abonnementen hebben jullie?

Wij hebben verschillende abonnementen. Bij alle abonnementen gaat het om onbeperkt gebruik. Op deze pagina staat meer informatie over de verschillende abonnementen.