plate loaded

Apparaten voor sporters om het gat tussen selectorized en free weights op te vangen. De apparaten worden beladen met platen. Hierdoor onstaat een constante weerstand. Daarbij is de bewegingsbaan perfect. Plate loaded apparaten zijn veilig in gebruik en geschikt voor iedereen.

cable stations

Plate loaded apparaten zoals chest press en bench press plate loaded oftewel supine bench press

free weights

Natuuriljk horen free weights ook bij fitness. Dumbbells, barbells, plates en kettlebells zijn dan ook aanwezig. Met free weights bouw je over het algemeen meer kracht op. Dit komt doordat je vrij kan bewegen en je spieren dus meer moeten werken.

functional training

Je lichamelijke functie verbeteren kan je op meerdere manieren. Daarom bieden wij ook meerdere opties aan. De functinal trainings apparaten geven duidelijk uitleg. Daarnaast zijn er ook kettlebells, slamballs. plio boxen en nog meer accessoires aanwezig. Natuurlijk helpen onze trainers je graag met het behalen van je doel.

cardio

Moderne Loopbanden, fietsen, roeiapparaten, crosstrainers en steppers. Tijdens het trainen kan je dingen zoals hartslag en calorieverbruik direct inzien. Dankzij de eenvoudig te bedienen touschscreens kan je direct starten. Mocht je er toch niet uikomen, dan helpen wij je graag!

selectorized

Gemak en optimale begingspaden. Gewichten kan je bijstellen door de pin te verplaatsen. Het verstellen is ook heel makkelijk zodat je altijd met de juiste houding traint. Verder houden de apparaten het aantal herhalingen en tijd bij. Selectorized apparaten zijn onmisbaar voor sporters van ieder niveau.

Fitness

To Top