Fitness

PLATE LOADED

Plate Loaded fitnessapparaten zijn ideaal voor het overbruggen van het gat tussen selectorized apparatuur en vrije gewichten. Ze bieden een constante weerstand en een perfecte bewegingsbaan, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen.

CABLE STATIONS

Onze Cable Stations in de fitnessruimte omvatten Plate Loaded apparaten zoals de chest press en bench press. Deze zijn essentieel voor een veelzijdige fitnessroutine.

FREE WEIGHTS

Free weights zijn een fundamenteel onderdeel van fitness. Onze selectie van dumbbells, barbells, plates en kettlebells biedt een brede range aan mogelijkheden voor krachtopbouw.

Sportcentrum Albasserwaard Fitness in Sliedrecht hardinxveld-giessendam bleskensgraaf brandwijk papendrecht

FUNCTIONAL TRAINING

Functional training binnen fitness richt zich op het verbeteren van je lichamelijke functies met diverse apparaten en accessoires. Onze trainers helpen je graag bij het behalen van je fitnessdoelen.

CARDIO FITNESS

Onze cardio fitness apparatuur omvat moderne loopbanden, fietsen, roeiapparaten, crosstrainers en steppers. Deze apparaten zijn uitgerust met eenvoudige touchscreenbediening en bieden een uitstekende cardio workout.

SELECTORIZED FITNESS APPARATUUR

Selectorized fitnessapparatuur biedt gemak en optimale bewegingspaden voor sporters van elk niveau. Met eenvoudig aan te passen gewichten zorgen deze apparaten voor een effectieve en veilige training.