Bekijk onze FAQ
klik voor het antwoord op de vraag

veelgestelde
vragen

 

ALGEMEEN

 
v: Kan ik een gratis proefles volgen?

Natuurlijk kunt u een gratis proefles volgen. Vraag daarvoor een proefpas aan.

 
v: Wat bieden jullie?

Sportcentrum Alblasserwaard biedt zowel fitness als groepslessen aan. Verder bieden wij coaching en personal training aan. De coaching inclusief voedingsbegeleiding en personal training wordt geleid door een science team. Daardoor krijgt u niet iemand die enkel een cursus heeft gevolgd die u begeleid maar iemand met een universitaire achtergrond.

 
v: Hoe kan het dat jullie voordeliger zijn dan de rest in de omgeving?

Wij vinden dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarbij willen we iedereen stimuleren. Voor senioren hebben wij bijvoorbeeld een speciaal abonnement inclusief een groepstraining mogelijk gemaakt. Voor fitnessers hebben we een zeer compleet aanbod mogelijk gemaakt. Daarbij is er heel veel dubbel aanwezig. De groepslessen worden door een science team geschreven.

 
V: Hoe is de drukte 's avonds op de fitness?

Onze fitness is bijna 1000m2 groot. Gemiddeld zijn de sportscholen in dorpen in het geheel 450m2. De fitnessvloer bij Sportcentrum Alblasserwaard is dus 2x zo groot als de gehele gemiddelde sportschool. Daardoor hadden wij de ruimte om heel veel dubbel te plaatsen. Bekijk de virtual tour voor een impressie.

 

lid worden

 
v: Hoe kan ik lid worden?

Lid worden kan via ons online inschrijfformulier. het is ook mogelijk om u bij ons op locatie in te schrijven.

 
v: Ik wil graag een rondleiding. Is dat mogelijk?

Natuurlijk! Kom gerust een keer langs. Een afspraak is niet nodig. Wil je meteen proeftrainen? Vraag dan een gratis dagpas aan.

 

lidmaatschap

 
v: Wat is de looptijd van een abonnement?

>Wij bieden abonnement aan van 12 maanden en flexibele abonnementen. Bekijk alle abonnement hier.

Op alle abonnement rust een volledige kalandermaand opzegtermijn.

 
v: Waarom is het bedrag bij inschrijven hoger dan op de website staat?

Bij inschrijven betaalt u voor de gebroken huidge maand + de maand daarop. De volgende betalingen zullen automatisch worden geïncasseerd.

 
v: Kan ik direct starten na het inschrijven?

Zeker! U kunt direct beginnen met sporten.

 
v: Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het opzeggen van een abonnement kan enkel aan de balie zoals vermeld is in onze algemene voorwaarden. Tevens wordt er een opzegtermijn van 1 volledige kalendermaand gehanteerd. Verder is inschrijven bij ons niet mogelijk bij geen akkkoord met deze voorwaarden. Dit betekent dus dat ons systeem het onmogelijk maakt voor mensen om in te schrijven indien ze niet akkkoord gaan met de algemene voorwaarden. Tijdens het opzegtermijn kan er gebruik gemaakt worden van het sportcentrum.

Ook zijn we strikt met het opzeggen. Wanneer je opzegt betaal je de rest van de lopende maand plus een maand opzegtermijn. Als voorbeeld de volgende situatie: Je zegt de eerste van de maand je abonnement op. Dan betaal je de huidige maand en de maand erna. Al deze regels zijn volgens de algemene voorwaarden vermeld.

 
 

Geen antwoord op je vraag gevonden?

contact
 
To Top