Veelgestelde vragen

De onderstaande lessen bij onze locatie in Sliedrecht vervallen. De overige lessen bij Sportcentrum Alblasserwaard en Rebellion Dordrecht gaan door.

De technisch bokslessen komen te vervallen: zaterdag 11.00 -12.00 , maandag 19.30-20.30 en woensdag 19.30-20.30
De kickbokslessen komen te vervallen: maandag 20.30-21.30 , donderdag 20.30-21.30

Wij hebben ons ook laten adviseren door de Nederlandse boksbond en NOC*NSF. Het advies van de Nederlandse boksbond en NOC*NSF is om alle contact sporten af te lasten. Op basis daarvan hebben wij besloten om t/m 31 maart de lessen technisch boksen op zaterdag 11-12, maandag 19.30-20.30 en woensdag 19.30-20.30 af te lasten. Het is voor ons erg moeilijk geweest om deze beslissing te nemen, maar als vertegenwoordiger van de Nederlandse boksbond en NOC*NSF willen wij ten allen tijden zorg dragen voor de veiligheid en gezondheid van onze atleten. Wij hopen zo snel mogelijk alle trainingen en programma’s te kunnen hervatten.

Category: coronavirus

Niet alleen tijdens het sporten is het goed om hygiënisch bewust te zijn. Het regelmatig wassen van jouw handen en het gebruik van hygiëne doekjes na gebruik van fitnessapparatuur is zeker, juist nu, aan te raden.

Category: coronavirus

Ja, op dit moment kan je gewoon bij Sportcentrum Alblasserwaard sporten Mochten er richtlijnen vanuit de overheid komen die hier invloed op hebben, dan zullen wij die opvolgen en dit communiceren naar onze leden.

Category: coronavirus

Bij ons staat hygiëne hoog in het vaandel. Zoals gebruikelijk hebben wij dan ook een strikte opvolging van onze huisregels en zijn extra maatregelen genomen. We vragen iedereen, zowel onze collega’s op de clubs als onze leden, om extra aandacht te besteden aan de hygiëne in onze clubs. Als er vanuit de overheid aanvullende richtlijnen komen inzake het coronavirus die van toepassing zijn op ons, dan zullen wij die opvolgen.

Category: coronavirus

Wij hebben verschillende abonnementen. Bij alle abonnementen gaat het om onbeperkt gebruik. Op deze pagina staat meer informatie over de verschillende abonnementen.

Wij hanteren geen inschrijfkosten.

Ja, je kunt direct beginnen met sporten bij ons sportcentrum. Je tag krijg je aan de balie. Voor je tag betaal je €5,-

Aan de balie kan er een nieuwe tag aangeschaft worden. De kosten hiervan zijn €5,-

Personal training is bij ons zeker mogelijk. Afhankelijk van je doel kan er gekeken worden naar de beste manier van trainen. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Ja natuurlijk! In onze club kan je deze bij een fitnessinstructeur aanvragen.

Ja, dat is mogelijk. De eerste proefles is gratis. Deze dagkaart is aan de balie aan te vragen.

Nee, dat is geen probleem. Sportcentrum Alblasserwaard biedt goede begeleiding aan. Verder zijn de apparaten ook erg gebruiksvriendelijk. De instructeurs zijn altijd bereid om te helpen.

We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 9:00 tot 18:00 en zondag van 10:00 tot 13:00

Dit komt omdat je de dagen van de huidige maand betaalt plus de daarop volgende maand. De volgende betalingen zullen middels automatische incasso’s geïncasseerd worden.

Het opzeggen van een abonnement kan enkel aan de balie zoals vermeld is in onze algemene voorwaarden. Tevens wordt er een opzegtermijn van 1 volledige kalendermaand gehanteerd. Verder is inschrijven bij ons niet mogelijk bij geen akkkoord met deze voorwaarden. Dit betekent dus dat ons systeem het onmogelijk maakt voor mensen om in te schrijven indien ze niet akkkoord gaan met de algemene voorwaarden. Tijdens het opzegtermijn kan er gebruik gemaakt worden van het sportcentrum.

Ook zijn we strikt met het opzeggen. Wanneer je opzegt betaal je de rest van de lopende maand plus een maand opzegtermijn. Als voorbeeld de volgende situatie: Je zegt de eerste van de maand je abonnement op. Dan betaal je de huidige maand en de maand erna. Al deze regels zijn volgens de algemene voorwaarden vermeld.

Load More

Virtuele Tour

De meest complete sportschool uit de Alblasserwaard en zelfs Drechtsteden word je natuurlijk niet zomaar. Daarom bieden we je graag alvast een virtuele tour aan zodat je kan zien hoe een premium gym eruit ziet.

TARIEVEN VOOR TOT EN MET 15 JAAR

jaarabonnementen t/m 15

FITNESS T/M 15

21,90per maand
Maandelijks geïncasseerd
Fitness
Boksen/Kickboksen
Cardio(kick)boksen
BodyPump
Spinning

ALL IN T/M 15

26,90per maand
Maandelijks geïncasseerd
Fitness
Boksen/Kickboksen
Cardio(kick)boksen
BodyPump
Spinning

KIDSBOXING T/M 12

19,-per maand
Maandelijks geïncasseerd
KIDSboksen/KIDSKickboksen
Cardio(kick)boksen
BodyPump
Spinning
Fitness
jaarabonnementen 16+

FITNESS 16+

26,90per maand
Maandelijks geïncasseerd
Fitness
Boksen/Kickboksen
Cardio(kick)boksen
BodyPump
Spinning

ALL IN 16+

36,90per maand
Maandelijks geïncasseerd
Fitness
Boksen/Kickboksen
Cardio(kick)boksen
BodyPump
Spinning

GROEPSLESSEN 16+

29,95per maand
Maandelijks geïncasseerd
Boksen/Kickboksen
Cardio(kick)boksen
BodyPump
Spinning
Fitness