Informatie, Training

Cardioboxing in Sliedrecht

Cardioboxing in sliedrecht hardinxveld giessendam papendrecht

Zowel spiermassa opbouwen als vetmassa verliezen. Dankzij ons wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma is dat mogelijk. Dat houdt Cardioboxing in Sliedrecht bij Sportcentrum Alblasserwaard.

Vaak zie je nog dat cardioboxing met een partner moet. Dat moet omdat de stoten dan worden opgevangen door de partner. Het opvangen wordt dan gedaan met pads. Padstraining is eigenlijk  iets voor gevorderden. Dit komt doordat je veel ervaring moet hebben en optimaal op elkaar ingetraind moet zijn. Die ervaring kan je niet opdoen in 3 weken. Cardioboxing in Sliedrecht bij Sportcentrum Alblasserwaard is dan ook niet op pads, maar op boxing bags. Door de boxing bags ben je niet meer afhankelijk van een partner. Daarnaast is de kans op blessures minimaal dankzij de boxing bags.

WAT IS CARDIOBOXING IN SLIEDRECHT BIJ SPORTCENTRUM ALBLASSERWAARD?

Bij cardioboxing worden bokscombinaties gecombineerd met verschillende elementen van sport. Bijvoorbeeld krachttraing, wat ideaal is om spiermassa op te bouwen. Het vetmassa wordt dankzij de combinatie ook gereduceerd. Spiermassa opbouwen en vetverliezen is alleen mogelijk wanneer het programma goed is opgesteld. Dankzij onze science supervisor weten wij altijd zeker dat het programma goed is opgesteld.

IS CARDIOBOXING BIJ SPORTCENTRUM ALBLASSERWAARD GESCHIKT VOOR MIJ

cardioboxing is geschikt voor iedereen. Onze cardioboxing lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens de lessen nemen we de benodigde techniek door. Hierdoor zal je iedere training progressie boeken. Interesse gekregen in cardioboxing te Sliedrecht? Vraag direct een proefles aan!

BENODIGDHEDEN CARDIOBOXING

Natuurlijk heb je bokshandschoenen nodig. Verder raden wij ook bandages aan. Dit om je polsen extra te ondersteunen. Sportkleding en stevige sportschoenen zijn natuurlijk ook nodig. Verder is het meenemen van een handdoek verplicht. Mocht na het lezen van deze blog een proefles willen volgen? Kom dan gerust een keer meedoen. Neem ook gerust een sportmaatje mee.