Lid worden bij een sportschool is één ding. Progressie behalen is een tweede. Wanneer je gemotiveerd bent en blijft, moet dat zeker lukken! Wij helpen je graag om zo snel mogelijk progressie te behalen. Vraag daarom om advies bij één van onze gecertificeerde trainers. Hij of zij kan een schema op maat voor je opstellen. Ook voedingsschema’s zijn bij ons te verkrijgen. Voor het snelste resultaat kan je ook vragen naar personal training.
Bij Sportcentrum Alblasserwaard hebben we meerdere lidmaatschappen waaruit je kan kiezen. Je kan daardoor zelf kiezen wat het beste bij jou past en hoe flexibel je wil zijn als je ooit wil opzeggen. Welk abonnement kies jij?
1300 groepslessen per jaar. Voor zowel beginners als gevorderden. Geschikt voor jong en oud. Er is altijd wel een groepsles die bij jou pas. Ook is er te kiezen uit maar liefst 9 verschillende groepslessen. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde trainers.
Van struike buikspieren tot aan wedstrijden boksen. Wij helpen je graag bij je progessie. Door onze kennis en ervaring is het mogelijk om progressie te behalen. Je hoeft zelf geen kennis te hebben. Neem contact met ons op om jouw doelen te behalen!
 

Virtuele tour

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige sportschool voor iedereen in Sliedrecht? Als Sliedrechtenaar ben je van harte welkom bij Sportcentrum Alblasserwaard tegenover station "Sliedrecht". Door de centrale liggen hebben wij ook sporters uit: Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Ottoland, Papendrecht en Wijngaarden. Iedere sporter kan bij ons werken aan de perfecte workout, of je nu een gevorderde sporter bent of een beginner, ongeacht je leeftijd. Wij helpen je graag op weg.

 

Waarom sca

To Top